HANDELSBETINGELSER & PRIVATLIVSPOLITIK

DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS

HANDELSBETINGELSER

Booking af stand

Vores stande kan reserveres og betales via vores hjemmeside – www.denlillelandsoldat.dk / book en stand. Du er også meget velkommen til at komme forbi butikken, hvor vi sammen kan finde en stand, som passer til dig.  Betaling skal ske ved booking af stand.

Fortrydelsesret ved køb over nettet

Når du bestiller en stand hos www.denlillelandsoldat.dk , har du 14 dages fortrydelsesret. Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du møde op i butikken, og her vil du kunne få dine penge tilbage. Bemærk venligst at dette skal gøres inden 14 dage fra din booking/forlængelse. Hvis din lejeperiode starter indenfor 14 dage fra bookingen eller forlængelsen, bekræfter du hermed, at du afskriver dig din 14 dages fortrydelsesret. Uanset hvornår har du booket, kan du ikke fortryde hvis der er mindre end 14 dage indtil din lejeperiode eller forlængelse begynder. 

Fortrydelsesret ved køb i butikken

Når du bestiller en stand i butikken er der ingen fortrydelsesret. Alle solgte kommissionsvarer er uden returret. Ved eventuelle krav fra køber af en vare, f.eks. at varen er en kopivare, varen er defekt eller varen har skjulte fejl/mangler, kan varen blive taget retur og salget blive tilbageført og modregnet i standlejers salg. Alle varer kan fortrydes og returneres hvis varen endnu ikke har forladt butikken.

Pris

Priserne angivet på hjemmesiden er inklusive moms.

Kommission udbetaling

Kommissionen er 18 % og dette vil automatisk blive fratrukket det samlede salg inden hele fortjenesten vil blive udbetalt til lejeren af standen efter endt periode og overføres til din bankkonto 8-10 dage efter endt lejeperiode

Har du en løbende stand over året uden udløbsdato – udbetaler vi hver den 16. i måneden fratrukket 18 % kommission.

Erhverv

Hvis man som lejer af en stand påtænker at drive forretning via standen, er man selv ansvarlig for at indberette korrekte oplysninger til skat. Den lille Landsoldat vil gerne have oplyst ved booking, hvis man er en momsregistreret virksomhed.

Lejeperioden starter

Når du har booket en stand, må du altid sætte dine varer på standen 1 time før lukketid dagen før din lejeperiode starter.

Den lille Landsoldat kan uden varsel leje en stand ud til en anden, hvis man uden forudgående aftale ikke har stillet sine varer op i løbet af den første dag i lejeperioden.

Det er vigtigt at sørge for at blive indenfor egen stand, og man må ikke flytte på standene eller fastgøre ting på en stand. Sørg for at dine varer står sikkert på standen, og at der ikke er risiko for at varerne falder ned. Det er ligeledes vigtigt, at du sørger for at vores prismærkater er påsat korrekt på dine varer. Vores mærker er lavet som klistermærker og de fungerer bedst ved at du sætter dem på et lille stykke karton eller andet lidt tykkere papir fra gemmerne, evt gamle bøger, som du klipper mærker af hjemmefra og derefter bruger snor/ låner en tekstilpistol i butikken til at skyde mærkerne i tøjet. Vi sælger også manilla mærker i butikken, 10 stk. for 5 kr. Vi opfordrer til at du laver mærker hjemmefra, da vi ønsker at tænke bæredygtigt i Den lille Landsoldat.

Varer uden prismærker:

Varer som mangler prismærkater placerer vi på ”lost and found hylden” – som Standlejer er du selv ansvarlig for at være opmærksom på denne hylde. En vare ligger 1 måned på ” lost and found hylden”, hvorefter den bliver sendt til donation.

Lost and Found

Varer som mangler prismærkater placerer vi på ”lost and found hylden” i vores Lost & Found rum – som standlejer er du selv ansvarlig for at være opmærksom på denne hylde. En vare ligger fra 1- 30 dage i rummet. Rummet bliver tømt hver den sidste dag i måneden og har du ikke hentet din varer – bliver den sendt til donation.

Glemte Varer

Når din stand slutter er det dit ansvar at få alle dine ting med – men det sker der findes varer på andre stande i butikken. Hvis vi finder din vare får du en sms om den er fundet og den bliver lagt/ophængt i rummet med Lost & found og glemte sager.

Rummet tømmes hver den sidste dag i måneden og er det ikke hentet – går det til donation. Har du glemte varer i butikken – registreres salg 7 dage efter du har sluttet din stand – derefter går salg til donation.

Det betyder også, at når du har stande i butikken der slutter- så kan du ikke genbruge mærker ved køb af ny stand medmindre du har en løbende stand / stande – så kan du frit bruge mærker på andre stande.

Sikring af dine varer

Alarmer er til fri afbenyttelse til varer over 50 kr., og personalet holder øje med butikstyve. Du kan også vælge at tilkøbe små alarmer til 1 kr. pr stk. – de fungerer som klistermærker og er bl. a gode til sko.

Den lille Landsoldat kan ikke stilles til ansvar for stjålne, tabte eller ødelagte varer. Den lille Landsoldat er ydermere ikke erstatningspligtig ved brand – og vandskade.  Hvis der enten skulle opstå brand, vandskader eller blive stjålet nogle varer, kan din indboforsikring måske dække dit tab – kontakt dit forsikringsselskab for flere informationer.

Varebetingelser og Ejendomsret

Som lejer af standen er man alene ansvarlig for at have uindskrænket ejendomsret og ret til at sælge varerne på standen, og det er ikke tilladt at sælge ulovlige kopivarer, sikkerhedskompromitterende varer, tobak, alkohol, fødevarer, våben, fyrværkeri, pornografisk materiale eller andet, som vores personale vurderer upassende. Den lille Landsoldats personale har desuden ret til at afvise eller bortskaffe varer, som vurderes skadelige for butikkens standard, som f.eks. beskidte, slidte, ildelugtende eller uhygiejniske varer.

Opfyldning og orden på standene

Du kan låne et ubegrænset antal af bøjler til din stand, så dit tøj hænger pænt og kunderne finder din stand indbydende og overskuelig. Vi anbefaler ligeledes at du benytter vores perlesystem i butikken, som størrelsesinddeler tøjet på din stand. Et godt råd er også at lave et lille skilt til din stand, som beskriver størrelser og evt. mærker eller andet, som du mener kan have betydning for din omsætning i Den lille Landsoldat.

Som lejer af standen er man som udgangspunkt selv ansvarlig for sin stand, og du er velkommen til at fylde din stand op med varer samt rydde op på standen, så ofte som du ønsker.

Dog vil Den lille Landsoldat så vidt som muligt sørge for, at der er ryddet op på alle stande og lægge tøj eller andet på plads.

 Ændring af priser &- eller udsalg på standen

Ønsker man at ændre en pris på en vare under lejeperioden, skal der sættes et helt nyt prismærke på – overstregede priser er ugyldige af sikkerhedsmæssige årsager.

Man er velkommen til at holde udsalg på sin stand, du skal dog informere personalet herom, så udsalget kan registreres i kassesystemet. Vi anbefaler at du henvender dig fysisk i butikken, hvis du ønsker procenter på en stand – vi har skilte med procenter du kan låne.

Vi skal dog gøre opmærksom på at vores system kun kan registrere procenter på ALLE dine produkter og du kan altså ikke vælge kun nogle varer på udsalg.

Lejeperiode slutter

Når lejeperioden slutter, skal din stand være tømt 1 time inden butikken lukker, – medmindre vi aftaler andet. Vi tilbyder også at tømme din stand for dig, for et engangsbeløb se under priser.

Er standen ikke tømt rettidigt, vil Den lille Landsoldat pakke varerne ned, hvilket koster et administrationsgebyr på 150 kr., uden aftale. Varerne vil blive opbevaret i 14 dage og derefter går de til donation.

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part – medmindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mailadresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Cookies og Persondatapolitik

For at vi kan tilbyde dig det bedste mulige service hos Den lille Landsoldat, har vi brug for at indsamle og behandle en række oplysninger om dig. På denne side beskriver vi, hvordan vi indsamler, bruger, videregiver og beskytter dine oplysninger, når du bruger vores tjenester. Herudover beskriver vi dine valgmuligheder, når vi behandler dine oplysninger.

Hvem er vi

Den lille Landsoldat
Fuglsang Allé 30
7000 Fredericia

Cvr. 40421696

Mail: kontakt@denlillelandsoldat.dk

Mail bruges primært til faktura og virksomhedsrettede ting. Spørgsmål til produkter, ansættelse mv. gøres bedst via Facebook eller IG.

Data-ansvarlig: Thomas Mørch Binger

PRIVATLIVSPOLITIK

Når du besøger vores hjemmeside Den lille Landsoldat.dk samt kassesystemet i Den lille Landsoldat, indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

GPDR står for databeskyttelsesforordning. Det betyder, at du som kunde får en større kontrol med, hvilke persondata den enkelte virksomhed indsamler, og hvordan disse behandles. Hos Den lille Landsoldat ser vi initiativet, som et godt tiltag. Vi har altid værnet om dine personlige oplysninger, og du kan derfor føle dig helt tryg ved, at vi behandler dine persondata i henhold til GDPR. 

Personoplysninger

Fremadrettet spørger vi alle brugere af vores kassesystem “Mit Den lille Landsoldat” om lov til at bearbejde personoplysninger. Som Standlejer, vil du fremadrettet kunne se hvilke oplysninger vi har på dig, og hvordan vi bearbejder disse oplysninger under ”Mine oplysninger” under book en stand Den lille Landsoldat. Du kan desuden slette dine oplysninger under ”Mine oplysninger”.

Når du booker en stand, oplyser du dit fornavn, efternavn, e-mail samt telefonnummer.

I forbindelse med booking giver du også tilladelse til Mit Den lille Landsoldat (leverandør til kassesystemet) må gemme dine oplysninger i en database hos Mit Den lille Landsoldat. Vi bruger dine personoplysninger i forbindelse med booking, opfølgning på salget, udbetaling af fortjeneste eller når der ellers behandles kundedata som findes i kassesystemet. Oplysningerne slettes automatisk, når brugeren har været inaktiv i 5 år.

Fortrolighed

Den lille Landsoldat`s medarbejdere samt underleverandører hos Mit Den lille Landsoldat har adgang til disse data, når der skal udvikles nye funktioner til systemet, eller der laves andet vedligeholdelse i systemet.

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Hvis du ønsker at fjerne dine oplysninger i vores system, kan du gøre det ved at sende en mail til kontakt@denlillelandsoldat.dk eller fjerne dine oplysninger under “Mine oplysninger” under book en stand.

Cookiepolitik

På vores tjeneste bruger vi og vores samarbejdspartnere (Google Analytics, Facebook pixel, Facebook Custom audiences) forskellige cookies.  Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies og de kan f.eks. bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt. De kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap, eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer. Cookies er vigtige for os, for de hjælper til at gøre vores hjemmeside og kassesystemet lettere at bruge, til at følge med i hvordan vores website bruges, og til at hjælpe os med at levere den bedste service til dig. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.

ØVRIGE BETINGELSER

”Ødelægger du noget – så køber du det”. Hvis en besøgende ved et uheld eller på anden vis, kommer til at ødelægge en standlejers vare, så opfordrer vi den besøgende til at købe varen, så Standlejer ikke lider noget tab.

De lille Landsoldat tager altid 18% i kommission af solgte varer, og vi forbeholder os ret til at foretage ændringer og udarbejde tillæg til disse vilkår og betingelser.